Lajmet

Mbështetja themelore e JetësNe kuader te edukimit te vazhdueshem profesional ne QKMF- Prishtine te Shtunen me date 18.06.16 duke filluar nga ora 09:00 deri 16:00 eshte mbajtur Kursi: Mbeshteja themelore e jetes – AED (Defibrilatori automatik me perdorim te jashtem),sulmi ne Zemer, Sulmi ne Tru, Crregullimet malinje te rritmit, arresti kardiak .më shumë
HULUMTIMI MBI KËNAQSHMËRINE E PACIENTEVENë takimin e Këshillit Profesional të QKMF- së ,ku ishte present edhe Drejtori i DSHMS - se Dr Arben Vitia u prezantuan dhe u diskutuan rezultatet e hulumtimit "Kënaqshmëria e pacientëve në Qendrat e Mjekësisë Familjare të Komunës së Prishtinës"- Cikli i dyte. Ky është njëri nga aktivitetet e realizuara nga Komitetit për Sigurimin e Cilësisë së Shërbimeve Shëndetësore për vitin 2016 në përbërje të: Dr. Vjollca Zeqir, Dr.Florije Ibrahimi - Hyseni dhe Inf. Nexhmie Ajvazi dhe Inf. Gjyle Mexhuani.më shumë
DSHMS – KOMUNA E PRISHTINËS ZGJËRON KAPACITETET E SHËRBIMIT STOMATOLOGJIK NË QENDRAT E MJEKËSISË FAMILJAREDSHMS – komuna e Prishtinës në vazhdën e përmisimit të kushteve për ofrimin e shërbimeve shëndetesore dhe zgjërimit të kapaciteteve të shërbimeve stomatologjike, këtë vit përveq zgjërimit të shërbimit në QMF V- Dardani ka funkcionalizuar sot shërbimin stomatologjik në QMF 9 – Vneshta, si rezultat i kërkesave të qyetarëve për shërbimet stomatologjike si një prej shërbimeve më të nevojshme.më shumë
QKMF - EDUKIMI SHËNDETËSORDSHMS në bashkëpunim me Komitetin për Promovim dhe Edukim Shëndetësor ka realizuar projektin e furnizimit të Qendrave të Mjekësisë Familjare me material edukues shëndetësor në formë të posterave dhe fletpalosjeve në të cilat janë plasuar informata dhe mesazhe të rëndësishme për shëndetin.më shumë

Orari

QKMFRr.Fehmi Agani 20 - QendraNdrrimi i natës19:00 - 07:00Mjekësia Familjare07:00 - 20:00Vaksinimi07:00 - 20:00SISH07:00 - 15:00Mjekësia Punës07:00 - 20:00QMG07:00 - 20:00Shërbimi Pediatrik07:00 - 20:00Shërbimi Specialistik07:00 - 15:00DSM07:00 - 13:30Shërb. Radiologjisë07:00 - 13:00Laboratori07:00 - 20:00
QMF - 1Rr. "Ilir Konushefci"Mjekësia Familjare07:00 - 20:00 Sherb.stomatologjik07:00 - 20:00Laboratori07:00 - 13:30 Sherb. Vaksinimi07:00 - 14:30Sherb. Pediatrise07:00 - 13:30Sherb. Dermatlogjik07:00 - 15:00
QMF - 2Lagjja - Kodra e TrimaveMjekësia Familjare07:00 - 20:00 Sherb.stomatologjik07:00 - 15:00Laboratori07:00 - 13:30Sherb. Vaksinimi07:00 - 14:30
QMF - 3Rr. "Xheladin Kurbaliu"Mjekësia Familjare07:00 - 20:00 Laboratori07:00 - 13:30Sherb. Vaksinimi07:00 - 14:30
QMF - 4Rr. “Myrvete Maksuti”Mjekësia Familjare07:00 - 20:00Shërbimi Pediaterik07:00 - 13:30Shërb. Stomatologjik07:00 - 20:00 Laboratori07:00 - 13:30Shërbimi Radiologjik07:00 - 13:00Ndrrimi i natës19:00 - 07:00
QMF - 5Rr. "Nëna Terezë" DardaniaMjekësia Familjare07:00 - 20:00 Shërbimi Pediaterik07:00 - 20:00Shërbimi i Dermatol.07:00 - 20:00Shërb. Stomatologjik07:00 - 20:00Laboratori07:00 - 20:00Shërbimi Vaksinimit07:00 - 14:30Shërbimi Radiologjik07:00 - 13:00Shërbimi i Gjinekolo.07:00 - 20:00Ndrrimi i natës19:00 - 07:00
QMF - 6Rr. "Hyzri Talla" - Kodra e DiellitMjekësia Familjare07:00 - 20:00Shërbimi Pediaterik07:00 - 20:00Shërbimi Vaksinimit07:00 - 14:30Shërb. Stomatologjik07:00 - 20:00Laboratori07:00 - 13:30Shërbimi i Gjinekolo.07:00 - 15:00
QMF - 7Rr. Agim Qela - Lagjja KalabrijaMjekësia Familjare07:00 - 20:00 Sherb. Stomatologjik07:00 - 20:00Laboratori07:00 - 13:30 Sherb. Vaksinimi07:00 - 14:30
QMF - 8Lagjja ArbëriaMjekësia Familjare07:00 - 20:00Shërb. Stomatologjik07:00 - 15:00Laboratori07:00 - 13:30
QMF - 9Rr.Xhavit Ahmeti - Lagjja e VneshtaveMjekësia Familjare07:00 - 20:00Laboratori07:00 - 13:30Shërb.stomatologjik07:00 - 15:00
QMF- 10Rr."1 Tetori" - Lagjja VelanisëMjekësia Familjare07:00 - 20:00 Sherb. Stomatologjik07:00 - 20:00Laboratori07:00 - 13:30
QMF - 11Rr."Abdyl Frashëri" – Lagjja e MuhaxhereveMjekësia Familjare07:00 - 20:00Shërbimi i Dermatologjik07:00 - 15:00Shërb.stomatologjik07:00 - 15:00Laboratori07:00 - 13:30Shërbimi kronik07:00 - 15:00
QMF - HajvaliHajvaliMjekësia Familjare07:00 - 20:00Sherb. Stomatologjik07:00 - 20:00Laboratori07:00 - 13:30Sherb. Vaksinimi07:00 - 14:30
QMF - MATI-1Rr.Muharem Fejza - Lagjja e SpitalitMjekësia Familjare07:00 - 20:00Sherb. Stomatologjik07:00 - 15:00Laboratori07:00 - 13:30
QMF - BesiBesiMjekësia Familjare07:00 - 20:00Shërbimi i Vaksinimit07:00 - 14:30Shërbim Stomatologj.07:00 - 15:00Laboratori07:00 - 13:30
QMF – MATIQANMjekësia Familjare07:00 - 20:00Shërbimi Stomatologjik07:00 - 20:00Laboratori07:00 - 13:30

Lokacioni